Populárna americká herečka a speváčka, Lindsay Lohan, ktorá si svoj vzťah s britskou speváčkou Samanthou Ronson veľmi dobre strážila, prezradila, že sú spolu už "veľmi dlho".

22-ročná Lindsay bola po prvýkrát s 31-ročnou Samanthou videná koncom minulého roka a okamžite sa rozpútala debata o koho ide. Aj keď Lindsay dlho odmietala o tomto vzťahu prehovoriť, nakoniec prezradila, že sú so Samanthou pár a majú spolu šťastný vzťah.

Speváčka bola prednedávnom hosťom v relácii Teda Strykera a na jeho otázku, ako dlho už vlastne sú párom, odpovedala veľmi vyhýbavo: "Sme spolu už veľmi dlho!"

Lindsay, celým menom Lindsay Dee Lohan, taktiež hovorila o strašnej leteckej havárii v Južnej Karolíne, pri ktorej zahynuli štyria ľudia a vyviazli z nej iba bývalý bubeník skupiny Blink 182 Travis Barker a DJ AM, aj keď s veľkými popáleninami na tele.

Speváčka dodala: "Keď sme sa so Samanthou prebudili, dostali sme e-mail so správou, čo sa stalo. Boli sme z toho veľmi vyľakané, pretože obidvaja sú moji veľmi dobrí priatelia a sú to skvelí ľudia a Travis vynikajúci otec. Bola to naozaj strašná správa."

Zdroj : music-news.com