Známa a kontroverzná britská speváčka Kelly Osbourne, si opäť raz nedávala servítku pred ústa, keď sa na adresu Jennifer Lopez a Victorie Beckham vyjadrila, že sú obidve falošné.

Dcéra známeho rockera Ozzyho Osbourna, sedela vedľa dvoch hviezd na nedávnej módnej prehliadke Marca Jacobsa v New Yorku a podľa Kelly sa vôbec netvárili ako pravé priateľky. "Bola som priamo oproti Victorii a Jennifer a nemohla som prestať sa na ne pozerať. Nepozerala som sa vôbec na prehliadku, ale pozorne som ich sledovala. Nikdy som však nevidela dvoch ľudí tak veľmi predstierať, že sú priateľmi." - povedala speváčka.

"Držali sa síce za ruky, ale vyzeralo to skôr tak, akoby Victoria držala špinavý kúsok toaletného papiera. A aj keď sedeli vedľa seba, mohla pokojne medzi nimi sedieť aj úplne cudzia osoba." - dodala 24-ročná Kelly, ktorá pre magazín Heat taktiež stihla skritizovať aj nový účes členky Spice Girls: "Myslím si, že nový účes je pre Victoriu príliš krátky, potrebovala by k svojej postave niečo úplne iné."

Zdroj : music-news.com