Americká speváčka Janet Jackson, celým menom Janet Damita Jo Jackson, bola v noci 29. septembra hospitalizovaná, avšak zatiaľ sa presne nevie z akého dôvodu.

42-ročná Janet bola nútená zrušiť svoj koncert v kanadskom Montreale po tom, ako podľa oficiálneho stanoviska "náhle ochorela počas kontroly ozvučenia". Žiadne ďalšie podrobnosti o speváčkinom zdravotnom stave zatiaľ neboli zverejnené, Janet po hospitalizácii zostala na ďalšom pozorovaní v nemocnici.

Jeden z organizátorov koncertu, Michael Wielgus, povedal: "Nie sme si zatiaľ celkom istí, čo sa presne stalo, pretože nemáme všetky detaily o tejto nepríjemnej záležitosti."

Počas tohto roka je to už druhýkrát, čo sa speváčka ocitla v nemocnici. V marci musela kvôli chrípke na pár dní pobudnúť v nemocnici v Los Angeles. V tej dobe vydal zástupca speváčky prehlásenie, v ktorom povedal: "Janet je v poriadku. Bojuje proti chrípke ako ktokoľvek iný."

Janet je v týchto dňoch na svojom turné po Severnej Amerike, s ktorým propaguje svoj nový album s názvom 'Discipline'. Dnes by sa mala predstaviť v Bostone a zajtra vo Philadephii, informácia o prípadnom zrušení týchto koncertov kvôli chorobe sa zatiaľ na jej oficiálnej stránke neobjavila.

Zdroj: music-news.com, janetjackson.com, myspace.com/janetjackson