Hudobník Travis Barker, ktorý prednedávnom ako zázrakom vyviazol z tragickej leteckej havárie, sa po dvadsiatich piatich rokoch opäť rozhodol, že začne jesť mäso.

Bývalý bubeník americkej kapely Blink 182 bol vegetariánom už od svojho detstva, avšak po nehode lietadla, pri ktorej utrpel popáleniny tretieho stupňa, mu bola doporučená zmena stravovacích návykov. Nehoda sa stala minulý mesiac v Južnej Karolíne a zahynuli pri nej štyria ľudia.

Travis povedal: "V súčasnosti potrebujem jesť hlavne jedlá, ktoré obsahujú veľa bielkovín. Musel som teda dosť výrazne zmeniť svoj jedálny lístok. Bolo mi totiž povedané, že vďaka konzumácii mäsa by som sa mohol uzdraviť a zotaviť oveľa skôr. Poslúchol som lekárov a opäť jem mäso a vôbec to neľutujem, pretože sa cítim naozaj oveľa lepšie."

32-ročný hudobník, ktorý má dve deti - päťročného syna Landona a dvojročnú dcéru Alabamu s bývalou manželkou Shannou Moakler, sa zotavuje v špecializovanom lekárskom zariadení v Los Angeles. Dúfa, že sa dostane čo najskôr domov, pretože už mu chýba hranie sa s deťmi.

"Som veľmi nedočkavý a teším sa, keď odtiaľto odídem. Stále trávim čas na chirurgii, alebo pre zmenu na chirurgii. Mám v podstate spáleniny od mojich nôh až po pás a na obidvoch rukách. Na jednej ruke mám popáleniny tretieho stupňa a na druhej druhého stupňa. Pokúsim sa však čo najskôr uzdraviť a znovu začať hrať na bubny, ale najviac sa teším ako budem môcť opäť držať svoje deti."

Zdroj: Music-news.com