Neúspešný režisér, ktorý je známy len vďaka svojmu manželstvu s Madonnou údajne v ich najhorších hádkach použil práve takéto prívlastky. Dvojica pred niekoľkými dňami ohlásila rozvod po takmer osemročnom manželstve, no ako to pri slávnym manželstvách býva, ani oni sa pri tomto dôležitom životnom kroku nevyhnú pozornosti médií.

Ešte predtým než sa samotný proces začal, dostávajú sa na povrch detaily z ich spoločného života. V jednej z hádok vraj Madonna svojmu manželovi povedala: "Mala som si vziať niekoho ako som ja: silného, temperamentného, inteligentného, ambiciózneho, duchovne založeného."

Zdroj blízky Guyovi Ritchiemu pre magazín US Weekly prezradil, že Guy na tieto slová reagoval nanajvýš podráždene: "Nazval Madonnu starou, tlstou, škaredou a vráskavou a povedal, že je hlúpa a nevie spievať. Ich hádky dosť často prerástli až k vzájomnému urážaniu sa. Niekoľkokrát sa stalo, že mu Madonna dala facku a strčila doňho."

Najväčším problémom však bude starostlivosť o deti. Madonna údajne Ritchiemu ponúkla extra 5 miliónov dolárov (viac než 121 miliónov korún / 4 mil. Eur) za to, že sa zriekne svojich nárokov na výchovu ich 8-ročného syna Rocca, dvojročného adoptívneho Davida Bandu a Madonninej 12-ročnej dcéry Lourdes z jej predchádzajúceho vzťahu. Celkovo by mal Guy za hladký priebeh rozvodového konania zinkasovať od svojej manželky 15 až 20 miliónov dolárov.

"Madonna mu povedala, že mu tieto peniaze dá, ak bude súhlasiť s tým, že ona stanoví podmienky jeho stretávania sa s deťmi až kým nedovŕšia vek 18 rokov. V podstate mu naznačila, že ak sa s ňou o tom rozhodne súdiť, tak využije všetky prostriedky na to, aby dosiahla to, čo chce. Preto mu ponúka peniaze, aby s ním celú záležitosť mohla vyriešiť mimosúdnou cestou, ktorá bude lepšia aj pre deti. Madonna nemá problém s tým, aby sa s nimi stretával - ale pod jej podmienkami." - dodal režisérov priateľ.

Zdroj: Music-news.com

Súvisiaci interpreti: Madonna