Už pri pohľade na cover albumu 'Circus' je zrejmé, že sa Britney Spears po dvoch rokoch pokúsi získať späť svoj titul "popovej princeznej". Jej šiesty štúdiový album vyjde o necelý mesiac, 2. decembra, a na rozdiel od albumu 'Blackout' ho Britney plánuje podporiť aj koncertným turné. Podľa najnovších správ si v roku 2009 svoj "cirkus" na dva týždne rozloží aj v Londýne.

Jedna z najúspešnejších speváčok posledného desaťročia, ktorá má na konte viac než 62 miliónov predaných nosičov, vydá v deň svojich 27. narodenín už šiesty album. Na konte má deväť No.1 hitov, tým posledným je najnovší singel 'Womanizer'. Album 'Circus' produkovali Dr. Luke a Benny Blanco, ktorý v niektorých skladbách vypomohli Max Martin, Danja a duo Bloodshy & Avant.

V rámci podpory albumu sa Britney v júni budúceho roka na dva týždne stane rezidentom londýnskej O2 arény. Bude tak nasledovať svojich popových kolegov ako Prince a Spice Girls, ktorí v minulosti využili potenciál londýnskeho hudobného publika a odohrali tam počas niekoľkých dní viacero koncertov.

Britney sa naposledy v Británii predstavila počas turné The Onyx Hotel Tour v roku 2004, takže ju v tejto krajine čaká množstvo fanúšikov hladných po jej koncertoch.

Zoznam skladieb na albume 'Circus':

1. 'Womanizer'
2. 'Circus'
3. 'Out From Under'
4. 'Kill The Lights'
5. 'Shattered Glass'
6. 'If U Seek Amy'
7. 'Unusual You'
8. 'Blur'
9. 'Mmm Papi'
10. 'Mannequin'
11. 'Lace and Leather'
12. 'My Baby'

bonusová skladba:
13. 'Radar'

Zdroj: Nme.com, Undercover.com.au

Súvisiaci interpreti: Britney Spears