Vystúpenie Richarda Müllera v rámci podujatia jedného z mobilných operátorov bude pre speváka znamenať bratislavský comeback. Posledný samostatný koncert v hlavnom meste odohral Müller v roku 2005 s americkými hudobníkmi v rámci turné k albumu '44'.

Rok 2008 je pre speváka Richarda Müllera rokom návratu na koncertné pódiá. Po "premiére" na Bažant Pohode a vystúpení na festivale Pustohlav v Zliechove sa Richard chystá po troch rokoch vystúpiť aj pred bratislavským publikom. Stane sa tak na hudobnej akcii T-Mobile Music City Bratislava 22. novembra v PKO. Okrem neho sa tam predstavia na svojich samostatných koncertoch aj speváčka Jana Kirschner, Robo Grigorov a skupiny Lavagance a Diego.

Dobrú spevákovu formu potvrdzuje aj manažér Juraj Kuchárek: "Po posledných dvoch festivaloch má veľkú chuť hrať ďalej," hovorí a dodáva, že Müller sa cítil veľmi dobre na pódiu aj s momentálnou koncertnou zostavou. Tá pozostáva z gitaristov Henryho Tótha a Petra Markuljaka, basgitaristu Braňa Valanského, bubeníka Juraja Kucháreka a Ericha Boboša Procházku, ktorý hrá na ústnu harmoniku. V Bratislave spolu odprezentujú prierez spevákovou tvorbou a starými dobrými hitmi.

Informácie o podujatí poskytol Martin Vidan zo spoločnosti T-Mobile Slovensko.

Foto: Hudba.sk (Igor Daniš, Juraj Cagáň a Peter Lehotský)

Súvisiaci interpreti: Richard Müller