Manžel britskej speváčky Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, bol 5. novembra prepustený z väzenia Suffolk Edmunds Hill, v ktorom si odpykával svoj trest za napadnutie a podplácanie.

26-ročný Blake si vo väzení odsedel menej ako polovicu zo svojho dvadsaťsedem mesačného trestu a zariadenie údajne opúšťal v dobrej nálade. Oblečené mal rifle, prúžkované tričko a na hlave plstený klobúk.

Z väzenia sa vydal hneď do zdravotného zariadenia v Surrey, pretože na rukách mal výrazné škrabance, zlomený zub a celkovo nie je v dobrom zdravotnom stave. Toto zdravotné zariadenie navštevoval v tomto roku aj člen skupiny Rolling Stones, Ronnie Wood.

Aj keď to bol pre manžela Amy určite radostný deň, samotná speváčka nemohla byť pri jeho prepustení, pretože sa momentálne nachádza v londýnskej nemocnici The London Clinic, kde sa lieči zo zápalu pľúc.

Blake bol políciou zadržaný minulý rok v novembri, keď ho polícia odviedla z jeho londýnskeho domu, kde býva spoločne s Amy. Obvinený bol z ublíženia na zdraví a ponúkania úplatku vo výške 200 000 libier (približne 7,5 milióna slovenských korún).

Zdroj : music-news.com