Americký hudobník Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, sa v týchto dňoch údajne rozišiel so svojou priateľkou Evan Rachel Wood.

Marilyn sa svojou o dvadsaťjeden rokov mladšou priateľkou rozišiel kvôli nezhodám, ktoré mali ohľadom jej mladšieho brata Ira. Ten býva spolu so svojou sestrou a spevákom v jednom dome, čo však už viacej Marilyn nemieni znášať.

Evan sa s Marylinom začala stretávať ešte v roku 2006 a v decembri aj oficiálne potvrdili, že spolu chodia. Krátko po ich prvých stretnutiach hudobník oznámil rozchod s jeho predchádzajúcou priateľkou Dita Von Teese. Dvojica bola spolu zosobášená dva roky, konkrétne v rokoch 2005 až 2007.

Momentálne je však málo pravdepodobné, že by sa so svojou bývalou manželkou dal znova dohromady, pretože 36 ročná Dita nedávno prezradila, že jej nevadí byť bez partnera. Takýto stav jej vyhovuje a je šťastná, keď si môže večer vyraziť von a získavať si pozornosť mužov.

Dita povedala: "Ak mám povedať pravdu, v tejto dobe som veľmi rada, že som sama, vyhovuje mi to tak. Manželstvo som vôbec nezavrhla, len som ho odložila niekam do budúcnosti. Určite sa budem chcieť ešte vydať, len nechcem aby sa to celé znova skončilo rozvodom, preto si musím byť týmto krokom úplne istá."

Zdroj : music-news.com