Bratislava sa môže tešiť na ďalšiu skvelú show. So svojím hudobno-tanečným cirkusom prídu do hlavného mesta najsexi hviezdy súčasnej hudobnej scény - Pussycat Dolls. Svoje spevácke i telesné prednosti predvedú v Inchebe 24. februára budúceho roka.

Pussycat Dolls zamieria na Slovensko v rámci svojho európskeho turné, na ktorom predstavujú svoje najnovšie hity z albumu 'Doll Domination'. Je to úplne čerstvý kúsok - na svet prišiel v septembri tohto roka. Doterajšie vystúpenia po celom svete naznačujú, že naozaj sa bude na čo pozerať... a rozhodne aj čo počúvať. Show Pussycat Dolls je veľkolepá a nablýskaná.

Doll Domination Tour však bude ešte lepšie a dokonalejšie. "Cicušky" sa už nechali počuť, že fanúšikovia uvidia to, čo ešte nevideli. Koncertná šnúra sa začne v januári v Škótsku a postupne prevalcuje všetky zásadné európske mestá. Tentoraz medzi nimi nebude chýbať ani Bratislava. Incheba Expo Arénu majú zarezervovanú na 24. február 2009.

Album 'Doll Domination' len potvrdzuje, že Pussycat Dolls sú momentálne absolútne nezastaviteľné. Na výslednej podobe albumu sa podieľali také známe mená ako Timbaland, Sean Garrett alebo R. Kelly. Navyše, každá "bábika" má na bonusovej časti albumu svoj vlastný sólový song. Prvé single 'When I Grow Up', 'Whatcha Think About That' a 'I Hate This Part' potvrdili ich status medzinárodných superhviezd. Momentálne neexistuje taká úspešná a taká "horúca" dievčenská skupina, ktorá by im mohla konkurovať.

Show Pussycat Dolls prinášajú na Slovensko Agentúra Vivien a Infiniti Media. Vstupenky budú v predaji už od budúceho týždňa v sieti Ticketportal.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Jana Mudriková z agentúry Vivien.

Foto: Myspace.com/pussycatdolls, Pcdmusic.com

Súvisiaci interpreti: Pussycat Dolls