Buďte pri vzniku! 15. novembra si spolu na jednej akcii zahrajú slovenskí electro-gitaroví The Uniques, pražskí DJi Tvyks a dMIT.RY a domáci vili:am z PPE, aby pod novovzniknutou značkou Hochspannung! priniesli "electro mutant-disco nu rave" zábavu do bratislavského Subclubu. The Uniques ponúkajú ako ochutnávku svoje EP na stiahnutie zdarma.

Party Hochspannung!, ktorej nulté/prvé vydanie sa uskutoční už zajtra, nie je len o prezentovaní DJov, ale taktiež o predstavovaní mladých nádejných kapiel spadajúcich niekde medzi škatuľky ako electro, synthrock a zvuk 80-tych rokov.

The Uniques, pôsobiaci na scéne len pár mesiacov sa so svojím zatiaľ krátkym setlistom stihli prebojovať do pozornosti mnohých hudobných fanúšikov. Dravá atmosférická gitarová hudba s prvkami elektroniky a 80's v kombinácii s bezchybnou angličtinou ich už stihli dostať aj za hranice lokálnej scény. V rámci projektu Recyclit sa The Uniques predstavili v Prahe s britskými Dead Kids, v lipskom klube Sweat predskakovali litovským Metal on Metal, okrem toho si zahrali tiež na Pohoda Festivale 2008 či v televíznej relácií Ladí Neladí.

Songom 'Get Your Points' alebo remixom pre Puding Pani Elvisovej sa definitívne prebojovali do prehrávačov fanúšikov electro-gitarovej hudby. Ich EP si môžete zdarma stiahnuť TU.

O rozbehnutie party sa postará DJ, producent a remixér Vili:am, tiež známy ako člen skupiny Puding Pani Elvisovej. Vili:amovu produkciu možno zadefinovať ako energickú fúziu "broken electro punk mutant-disco". Vili:am si už dlhšie drží status rezidenta akcií Električka (v klube Radosť) a Sub-Urb (Subclub). Svojím jedinečným setom v sobotu rozhýbe priestory bratislavského Subclubu, tentokrát na novej akcii s názvom Hochspannung!.

Hochspannung! - sobota 15. november
Subclub, Bratislava
The Uniques LIVE (SK)
DJs: Tvyks (CZ), dMIT.RY (CZ), Vili:am (SK)

21:30 – 22:30 Vili:am
22:45 – 23:40 The Uniques
23:40 – 1:30 dMIT.RY
1:30 – 4:00 Tvyks

Pre prvých päťdesiat ľudí je pripravené špeciálne prekvapenie!

Informácie pre Hudba.sk poskytol Erik Babušiak zo Subclubu.