Koncert Pussycat Dolls bude na Slovensku síce až 24. februára, ale už teraz by bolo dobré pripraviť sa. Väčšina členiek jednej z najsexi kapiel súčasnosti sa totiž zdôverila, že sú single a v dohľadnej budúcnosti to ani nemienia zmeniť. Na pódiu v bratislavskej Incheba Expo Aréne teda bude nielen čo pozerať a počúvať, ale aj z čoho vyberať.

Slovensko bude začiatkom budúceho roka jednou zo zastávok európskeho turné Pussycat Dolls s názvom Doll Domination Tour. Spievajúce sexice prídu naživo predviesť svoj nový, rovnomenný album. Chýbať ale nebudú ani úspešné hity ako 'Don't Cha', 'Beep', 'Buttons' alebo 'Wait a Minute'.

Pussycat Dolls majú pripravenú parádnu show, čo dokázali aj 23. novembra horúcim vystúpením na tohtoročnom odovzdávaní cien American Music Awards. Nejeden muž v publiku potreboval prídavné chladenie. A to bolo len jednorazové vystúpenie. Skutočná koncertná šnúra po Európe sa začne až v januári vystúpením v Škótsku.

Napriek tomu, že Pussycat Doll pôsobia ako chodiace reklamy na sex (veď aj ten ich názov mnohé naznačuje), stáleho obšťastňovača má len jedna z nich - Nicole Scherzinger. Ako je známe, ulovila si majstra sveta Formuly 1 Lewisa Hamiltona. Pre poriadok treba dodať, že ešte predtým, ako sa stal majstrom.

Ostatné krásavice z Pussycat Doll očividne vyznávajú životný štýl single. V rozhovore pre USA Today sa nechali počuť, že nemajú stálych partnerov, ani ich nemienia hľadať. "Beriem to tak, že na tento svet prichádzame sami a sami z neho aj odchádzame," vyhlásila Melody Thornton, ktorá samú seba označila ako "abstinentku". Z povahy rozhovoru sa dá usudzovať, že nemala na mysli alkohol.

Všetky "cicušky" sa však zhodujú na tom, že raz predsa len príde ich čas a nájdu si poriadnych a stálych chlapov. "Keď sa toto všetko skončí, rada by som sa usadila a mala 10 alebo 20 detí," smrteľne vážne vyhlásila Jessica Sutta. Ako bude potom vyzerať, to si ťažko čo i len predstaviť. Ale bude to až na staré kolená.

Na koncerte v Bratislave teda budú veľké možnosti. Nielen pre prípadných švárnych junákov, ale aj pre všetkých, ktorí si chcú užiť hudobnú show na svetovej úrovni. Pussycat Dolls neustále dokazujú, že sú najúspešnejšou a najsexi dievčenskou skupinou na tejto planéte. 24. februára to v Incheba Expo Aréne v plnej paráde ukážu aj slovenskému publiku.

Show Pussycat Dolls prinášajú na Slovensko Agentúra Vivien a Infiniti Media. Vstupenky sú už v predaji v sieti Ticketportal.

--
Tlačovú správu pre Hudba.sk poskytla Jana Mudriková z Agentúry Vivien.

Súvisiaci interpreti: Pussycat Dolls