Raper Jay-Z si na svoj nový song, produkovaný svojím chránencom Kanye Westom, pozval na spoluprácu aj tohtoročný objav americkej alternatívnej scény, speváčku Santogold. Skladba s názvom 'Brooklyn (Go Hard)' sa objaví na soundtracku k filmu Notorious o zosnulej rapovej legende - Notorious B.I.G..

Hlavným motívom skladby ja sampel zo skladby 'Shove It' od Santogold, ktorá v závere do Kanyeho produkcie naspievala aj novú slohu. "Keď mi Jay poslal ten beat, bola som úplne nadšená. Myslím, že to Kanye úplne zabil! Pre Kanyeho je jeho práca veľkou vášňou a je to v jeho hudbe aj skutočne počuť. Jeho beaty sú veľmi emocionálne. Tento track znie veľmi temne a epicky."

"A milujem prácu s Jayom, je naozaj zábavný a stále si zo mňa robí srandu, lebo sa nevie zmieriť s mojím večným otáľaním. Obaja majú totiž poriadnu pracovnú disciplínu, za čo ich veľmi obdivujem." - priznala Santogold.

Skladba vyjde exkluzívne na soundtracku k filmu Notorious, ktorý sa do kín dostane už v januári 2009. Samozrejme ju už nájdete aj na Youtube.

Zdroj: Undercover.com.au, Youtube.com

Súvisiaci interpreti: Jay-Z, Kanye West