Britský hudobník Robbie Williams sa chce opäť vrátiť k svojej bývalej kapele Take That. Kapela sa dala znova dohromady v roku 2005, a aj bez svojho bývalého člena zažíva obrovský úspech. Ten pokračuje aj aktuálnym albumom 'The Circus' a Robbie, ktorý má po rokoch úspešnej sólovej kariéry akýsi útlm, zrazu mení svoje rozhodnutia. Prijmú ho naspäť do kapely?

34-ročný spevák, ktorý posledných päť rokov strávil v Los Angeles a venoval sa poväčšine sledovaniu nočnej oblohy, sa po nedávnych úspechoch Take That chce vrátiť naspäť do kapely. Robbie, ktorý ma na svojej pravej ruke vytetované dve T ešte z čias, keď pôsobil v kapele, povedal: "Najprv som sa návratu Take That na scénu obával a sledoval som každý jeden krok skupiny. Videl som veľa ich fotiek, ale na žiadnej sa mi nezdali chalani šťastní."

"Som na nich však veľmi pyšný. Ich posledný album 'The Circus' sa mi moc páči a vždy keď si potrebujem oddýchnuť, tak si ho pustím. Veľmi rád by som sa vrátil do kapely, ale neviem či to bude možné. Je pár vecí, pre ktoré môže môj návrat zlyhať."

Správy o Robbieho návrate do skupiny podporila aj správa, že si spevák kúpil v Anglicku dom za sedem miliónov libier (približne 238 miliónov slovenských korún). Robbie odišiel z Take That v roku 1995, kvôli nezhodám s frontmanom Garym Barlowom.

Spevák sa o ich spore v nedávnej dobe vyjadril, že s Garym už je ich vzťah oveľa lepší a aj s ostatnými členmi kapely, ktorými sú Mark Owen, Jason Orange a Howard Donald, má veľmi dobrý vzťah. Myslia si to aj oni?

Zdroj: Music-news.com