Americké dievčenské zoskupenie dnes predstavilo Európe ďalší singel z aktuálneho albumu. Pri tejto príležitosti agentúra Vivien slovenským fanúšikom pripomína ich blížiace sa vystúpenie v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Uskutoční sa 24. februára a má byť – tak ako je to v prípade Pussycat Dolls dobrým zvykom – plné prekvapení a emócií.

'Bottle Pop' je názov ich novej piesne, ktorou propagujú vlaňajší album 'Doll Domination'. Je zaujímavé, že singel vyšiel najskôr u "protinožcov", zvyšku sveta sa dostáva do pozornosti až dnes. Je k nemu natočený aj klip, spoluúčinkuje v ňom raper Snoop Dogg. Nám sa na webe zatiaľ podarilo objaviť len túto neoficiálnu videokoláž.

Pred Vianocami sa dievčatá predstavili aj britskej kráľovskej rodine v tradičnom programe Royal Variety Performance. Vzhľadom na konzervatívne zloženie publika sa Pussycat Dolls rozhodli do hľadiska nehádzať podprsenky. Aspoň tak okomentoval ich vystúpenie škodoradostný bulvár.

Či toto číslo do svojho programu zaradia 24. februára v Bratislave zatiaľ nie je známe. V každom prípade určite bude stáť za to prísť sa pozrieť na spevácko-tanečnú show, akých v našich končinách býva pomenej.

Text: Peter Lehotský
Foto: -vivien-

Súvisiaci interpreti: Pussycat Dolls