V nedeľu 18. januára odpálili Pussycat Dolls svoje Doll Domination Tour 2009. Svoju triumfálnu púť Európou začali vo veľkom štýle v škótskom Aberdeene. Tentoraz sa nevyhnú ani Slovensku. Ich hudobný nájazd očakávame 24. februára v bratislavskej Incheba Expo Aréne. S patričným predstihom dorazil na Slovensko zoznam vecí, ktoré musia organizátori zabezpečiť, aby Pussycat Dolls nepomreli od hladu, nudy a zimy. Je to celkom zaujímavé čítanie, ktoré napovedá mnohé o stravovacích návykoch hviezdnych mačičiek.

Sexi telá si vyžadujú "nesexi stravovanie", preto v zozname všetkého, čo treba na koncert zabezpečiť nechýbajú všakovaké zdravé chuťovky. Pussycat Dolls chcú mať vo svojej priestrannej šatni asi 10 druhov ovocia a 5 druhov zeleniny. Takou malou záhadou je, načo im bude zeler. O ňom sa síce vie, že podporuje sexuálne výkony, ale predovšetkým u mužov. Ktovie, čo majú "bábiky" za lubom...

Zaujímavé je, že medzi hromadou zdravých pokrmov (ak to chcú dievčatá všetko zjesť, aj napriek zdravosti budú odchádzať zo Slovenska o 5 kilogramov tučnejšie) nechýbajú ani cukríky. Tu si dali Pussycat Dolls asi najviac záležať a v zozname požiadaviek sú presne rozpísané druhy polotovarov na zubné kazy. V šatni tak nebudú chýbať kyslé tvrdé cukríky, gumové medvedíky, mentolové stredne tvrdé cukríky, a ovocné a orieškové bonbóniky.

V rámci objektivity treba dodať, že Pussycat Dolls sú dentálne uvedomelé. Dobre vedia, čo sladkosti robia so zubnou sklovinou, preto si zažiadali do šatňovej výbavy aj zubné kefky a pastu.

Zatiaľ nie je jasné, či sa na všetky tie dobroty chcú Ashley, Nicole, Jessica, Melody a Kimberly vrhnúť pred vystúpením alebo až po ňom. Isté je, že 24. februára na pódiu v bratislavskej Incheba Expo Aréne zo seba vydajú všetko. Ich vystúpenie bude energickým zážitkom - aj pre divákov, aj pre Pussycat Dolls. Určite si zopár tých sladkostí zaslúžia.

Show Pussycat Dolls prinášajú na Slovensko Agentúra Vivien a Infiniti Media. Vstupenky sú už v predaji v sieti Ticketportal.

Informácie bulvárneho charakteru pre Hudba.sk poskytla Jana Mudriková z agentúry Vivien.

Súvisiaci interpreti: Pussycat Dolls