Priaznivci kvalitného blues, rocku či jazz-rocku si môžu zapísať do kalendára dátum sobota 2. mája. V bratislavskom klube Randal vystúpia dve želiezka slovenskej rockovej a bluesovej scény - Stará škola - The Old School Band a trnavská formácia Hash. Aby toho na jednom pódiu počas jediného večera nebolo málo, predstavia sa aj kapely Vyššie sféry a Transylvánske obedy.

Bratislavská Stará škola patrí k tomu najlepšiemu, čo momentálne ponúka slovenský blues rock. Je zložená zo skúsených hudobníkov a súčasne veľkých fanúšikov zlatej rockovej éry šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov.

Okrem klasických rockových a bluesových opusov predstaví skupina naživo aj vlastné skladby z albumu 'Nočné dialógy', ktorý nahrala koncom minulého roka v štúdiu Slovenského rozhlasu.

Trnavskí Hash existujú štyri roky, majú za sebou koncerty v rôznych kluboch a niekoľko nahrávok, z ktorých je zrejmé, že majú rockovému fanúšikovi čo ponúknuť. Ich skladba 'Great Music Day' patrí medzi ozdoby našej prvej kompilácie 'Best of Hudba.sk'.

Oboch headlinerov sobotného večera svojimi vystúpeniami podporia aj dve ďalšie zostavy - art-rockové Vyššie sféry a jazzrockové Transylvánske obedy.

Súvisiaci interpreti: Hash, Stará škola - The Old School Band, Transylvánske obedy, Vyššie sféry