Skupina Tublatanka, zrušila po bratislavskom koncerte ďalšie tri vystúpenia z plánovaného 8-dielneho turné po Slovensku. Okrem hlavného mesta, kde mala zahrať vo štvrtok 23. apríla, sa kapela Martina Ďurindu neukáže ani v Michalovciach (30. 4.), Košiciach (1. 5.) a v Banskej Bystrici (7. 5.).

Jedna z najväčších slovenských ikon klasického rocku a hard rocku, skupina Tublatanka, v rámci svojho narýchlo ohláseného turné odohrala len jediný koncert, no zato už stihla štyri zrušiť. Podľa informácií, uvedených na stránke fanklubu kapely, agentúra, ktorá turné organizuje, nestihla koncertom "urobiť kvalitnú propagáciu".

Nepomohlo tak ani lákanie na zápasy MMA (zmiešané bojové umenia), vystúpenie exhibičnej skupiny First J s laserovou šou, módnu prehliadku športového oblečenia či vystúpenia break-danceovej skupiny Old School Brothers. Toto všetko však budú môcť vidieť návštevníci zvyšných troch koncertov, ktoré rocková legenda plánuje odohrať. Na pódiách v Hruštíne, v Trenčíne a v Nitre sa okrem Tublatanky predstaví aj skupina Metropolis.

Prehľad zvyšných (nezrušených) slovenských koncertov skupiny Tublatanka:

25. apríl - Hruštín, Kultúrny dom
29. apríl - Trenčín, Piano Club
5. máj - Nitra, Športová hala

Vstupenky na jednotlivé vystúpenia sa dajú kúpiť v sieti Ticketportal za 9 €. Na mieste konania bude stáť lístok 12 €. Zrušené koncerty budú pretermínované na obdobie jesene - mali by sa spolu s ďalšími koncertmi uskutočniť v rámci samostatného turné Tublatanky v priebehu októbra a novembra.

--
Zdroj: SITA, tublatanka-fanklub.eu.sk

Súvisiaci interpreti: Tublatanka