Jedným zo slovenských interpretov, ktorí budú tento rok hrať na hlavnom Bažant stage festivalu Pohoda, je Richard Müller. Kým vlani predviedol repertoár z albumu venovanému pamiatke Jara Filipa, tento rok pripravuje výber zo svojich najznámejších pesničiek.

"Budeme hrať v úplne inej zostave ako pred rokom a aj repertoár bude dosť odlišný. Nemám teda nepríjemný pocit, že diváci, ktorých tam bolo minule vraj okolo 40 tisíc, by mali byť sklamaní, že dostanú to isté," vyjadril sa Richard pred niekoľkými dňami "Budeme hrať greatest hits, možno sa už objaví aj nejaká novinka. Tie sa však chystajú hlavne na jar budúceho roka."

Ako tvrdí ikona slovenskej pop music, na koncert sa veľmi teší a ponuka riaditeľa festivalu Miša Kaščáka mu lichotí: "Dodnes som jeho ponuku nepochopil. Ešte som na veľkých zahraničných festivaloch nepostrehol, že by nejaký interpret išiel na hlavné pódium dva roky po sebe," konštatuje a pridáva, že sa veľmi teší na vystúpenie Patti Smith. Zhodou okolností, tá bude hrať na Bažant stage v piatok večer hneď po Müllerovi.

Kompletný časový rozpis vystúpení na siedmych hudobných pódiách nájdete na oficiálnej stránke festivalu www.pohodafestival.sk v sekcii Program.

Zdroj: Pohodafestival.sk
Foto: Igor Daniš (1,2), Juraj Cagáň (3)

Súvisiaci interpreti: Patti Smith, Richard Müller