Dnes (27.5.) sa začali predávať vstupenky na bratislavský koncert americkej speváčky Macy Gray. Štyridsaťjedenročná umelkyňa, vlastným menom Natalie Renee McIntyre, zaspieva 27. augusta v Inchebe. Lístok na státie sa dá v sieti Ticketportal kúpiť už za 9 eur. Vstupenky na sedenie sa predávajú za 23 až 29 eur. K dispozícii by neskôr mali byť aj VIP lístky za 49,90 eur.

Macy Gray debutovala pred 10 rokmi albumom 'On How Life Is'. Album ale aj single ako 'Do Something', 'Still', 'Why Didn't You Call Me' a najmä 'I Try', za druhú ktorý si v roku 2000 odniesla Grammy v kategórii Najlepší ženský popový výkon, sa stali obrovským úspechom.

Po rozprávkovom štarte na hudobnom poli Macy Gray následne naštartovala aj filmovú kariéru. Menšiu rolu si zahrala vo filme Training Day (2001), v snímkach Spider Man (2002) a Scary Movie 3 (2003) zase stvárnila samú seba. Po debutovom albume nasledovali ďalšie štúdiové počiny - 'The Id' (2001), 'The Trouble with Being Myself' (2003) a 'Big' (2007).

Jej zatiaľ poslednou vydanou skladbou je singel 'Slap a Bitch', ktorý vydala minulý rok pod menom Nemesis Jaxson. Na tento rok má naplánované vydanie piateho štúdiového albumu s názvom 'The Gray Life'.

--
Zdroj: Ticketportal.sk
Foto: Last.fm/music/Macy+Gray

Súvisiaci interpreti: Macy Gray