Mike Shinoda z americkej rockovej skupiny Linkin Park sľubuje fanúšikom nový štúdiový album, ktorý bude "búrať hranice žánrov". Uviedol to v rozhovore pre magazín Rolling Stone. Kalifornská kapela je podľa jeho slov približne v polovici nahrávania nasledovníka nahrávky 'Minutes To Midnight' (2007).

32-ročný hudobník, ktorý sa v rokoch 2004-2006 prezentoval aj vlastným projektom Fort Minor, povedal, že nahrávanie albumu by sa nemalo uponáhľať a niekedy je dokonca potrebné urobiť krok späť, aby bola nahrávka skutočne tým najlepším, čo zo seba môžu muzikanti dostať.

"Ľudia chcú nezdravú fast-foodovú stravu. To isté požadujú aj v oblasti hudby. McDonalds je vynikajúci, no len v prípade, že sa to s ním nepreháňa. Ak sa v ňom budete stravovať každý deň, stane sa z vás lenivec. Na našom pripravovanom albume si preto dávame obzvlášť záležať, aby nepôsobil ako narýchlo zhotovený produkt," ozrejmil nahrávanie nového CD Shinoda a dodal, že zatiaľ bezmenná nahrávka bude mať rozhodne svoju identitu od začiatku do konca.

V poradí štvrté štúdiové CD Linkin Park by malo vyjsť koncom roka 2009 alebo začiatkom roka 2010.

Informáciu zverejnil server gigwise.com.

--
Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: Linkin Park