Britský premiér Gordon Brown má vo svojom iPode piesne Amy Winehouse, Beatles, ale i skladby Bacha a Beethovena. Prezradil to vo štvrtok na stretnutí s mládežou vo Walese. "Moje deti majú veľmi radi Amy Winehouse. Požiadali ma preto, aby som si ju dal do iPodu," odpovedal Brown mladým na otázku, akú hudbu má vo svojom iPode.

Medzi najnovšie piesne, ktoré má v iPode, podľa jeho slov patria veci od írskych U2. Keď sa ho však spýtali, ktorú ich pieseň má najradšej, zažartoval:

"Nepoviem, pretože sa snažím presvedčiť Bona, aby robil najrôznejšie veci pre medzinárodný rozvoj a preto musím vravieť, že všetky jeho piesne sú dobré."

Dvadsaťpäťročná Winehouse práve vo štvrtok stála pred súdom pre obvinenie z napadnutia. Incident sa stal v septembri minulého roku na charitatívnom podujatí. Tanečnica Sherene Flash tvrdí, že ju hudobníčka udrela do oka po tom, čo ju poprosila o dovolenie odfotografovať si ju.

Ako tvrdí Winehouse, z tanečnice bola vystrašená, a preto ju odstrčila. Obvinenie z napadnutia preto odmieta.

Päťnásobná držiteľka hudobných cien Grammy, má na svojom konte dva úspešné albumy 'Frank' (2003) a 'Back to Black' (2006). Jej hudobnú kariéru však zatieňujú problémy v súkromí a drogové aféry. Speváčka bola vydatá za Blakea Fielder-Civila. Ich vyše dvojročné manželstvo oficiálne ukončil súd v polovici júla.

Zdroj: SITA
Foto: ContactMusic.com

Súvisiaci interpreti: Amy Winehouse, U2