Slovenská undergroundová legenda Živé kvety pred pár týždňami vydala svoj v poradí siedmy radový album s názvom 'Zlaté časy'. Album vyšiel vo vydavateľstve Slnko records 11. novembra ako CD nosič a 25. novembra v limitovanom náklade dokonca aj ako LP platňa. Minulý týždeň ho pokrstili v Prahe a včera, vo štvrtok 10. decembra v bratislavskom klube Randal.

Krstným otcom sa stal Pišta z Vandalov. Dnes - v piatok 11. decembra v Randali prebehne druhý bonusový koncert k novému albumu s následnou afterparty do skorých ranných hodín.

Ako support band na oboch bratislavských koncertoch účinkuje Frank Winter.

Pre fanúšikov Živých kvetov ešte jedna dôležitá informácia: v týchto dňoch sa finišuje s prípravou koncertnej šnúry k novému albumu, ktorá prebehne začiatkom budúceho roku, konkrétne od polovice januára do polky februára a bude zahŕňať približne 13 koncertov po Slovensku a v Českej republike. Po skončení tejto šnúry bude nasledovať približne trojmesačná koncertná pauza a najbližšie sa kapela postaví na pódia až na letných festivaloch 2010.

Živé kvety sú: Lucia Piussi - spev, akustická gitara / Agnes Lovecká - bicie, husle / Peter Bálik - gitara / Jakub Kratochvíl - gitara, klávesy a Juro Mironov - basgitara.

Redakcii portálu Hudba.sk poskytol informácie manažér Roman Fecko.

Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Živé kvety