Okrem metropol ako Brusel, Londýn, Amsterdam či Kodaň je súčasťou Ne-Yovho turné aj Bratislava. Talentovaný R&B spevák, tanečník a producent svoju európsku šnúru absolvuje v priebehu februára a potom sa vydá na ďalšie kontinenty. Očakávaný slovenský koncert sa uskutoční v sobotu 20. februára v NTC Sibamac Aréne.

Bratislavu navštívi aj so štyridsaťčlenným tímom, v ktorom nebudú chýbať tanečníci, hudobníci z jeho sprievodnej kapely a manažment. Spevák počas svojho pobytu vyžaduje patričnú starostlivosť o svoju osobu a svoj tím. Nesmie chýbať ani zázemie pre jeho manažment vo forme pripravených kancelárií.

Pre každého člena tímu má byť pripravená strava podľa individuálnych požiadaviek. Samotný Ne-Yo navyše požaduje zrkadlové steny v šatniach a šoférov non-stop k dispozícii počas celého pobytu. Spevák a celý jeho štáb bude ubytovaný v novootvorenom luxusnom hoteli Gate One.

Bratislavský koncert je v rámci Ne-Yovho turné výnimočný tým, že bude jediným v strednej Európe. Zároveň má najlacnejšie vstupenky spomedzi všetkých koncertných miest. Vstupenky na státie si môžete v predpredaji siete Ticketportal zakúpiť za 39 eur, sedenie na tribúnach vás vyjde 55 eur.

Do budúceho pondelka (15.2.) môžete na Hudba.sk súťažiť o dve voľné vstupenky na koncert. Pre viac info o súťaži kliknite sem.

Redakciu Hudba.sk informoval Kamil Krébes, PR manažér koncertu.

--
Foto: Myspace.com/neyo

Súvisiaci interpreti: Ne-Yo