Speváčka Whitney Houston, ktorú hospitalizovali v Paríži pre problémy s hornými dýchacími cestami, musela po nečakanom zrušení parížskeho koncertu naplánovaného na 6. apríla preložiť aj tri vystúpenia vo Veľkej Británii. Po včerajšom prepustení z nemocnice však okamžite odmietla útoky médií, že za hospitalizáciou bol jej návrat k drogám.

"Ani na to nebudem reagovať. Cítim sa skvele. Som pripravená pokračovať v mojom svetovom turné," povedala v stredu pre magazín People. Ďalšie koncerty vraj preložila preto, aby sa úplne vyliečila. Potvrdili to aj jej zástupcovia pre styk s médiami. "Whitney nemôže spievať, kým nebude v poriadku," uviedli v oficiálnom stanovisku.

Okrem zrušeného koncertu v Paríži posunula Whitney na iné termíny aj dva koncerty v Manchestri a jeden v škótskej metropole Glasgow. Otváracím koncertom európskej časti jej Nothing but Love World Tour by teda mal byť koncert v Birminghame naplánovaný na utorok 13. apríla. Koncert v Glasgowe preložili organizátori na 1. mája, zrušený parížsky koncert nahradí speváčka 1. júna a v Manchestri vystúpi 16. a 17. júna.

Podľa zdroja zo speváčkinho štábu trpí 46-ročná hviezda chronickou rinofaryngitídou, čo je zápal nosovej a hltanovej sliznice. Okrem toho má infekciu horných dýchacích ciest, ktorej príčina je stále neznáma. "Moje zdravie je v absolútnom poriadku, ale toto je obdobie, keď sa u mňa prejavuje množstvo alergií," vysvetlila svoje problémy samotná Whitney Houston.

--
Zdroj: SITA
Foto: Sony Music

Súvisiaci interpreti: Whitney Houston