Organizátori rakúskeho hudobného festivalu Frequency zverejnili mená ďalších interpretov, ktorí sa 19. - 21. augusta predstavia na jubilejnom 10. ročníku tohto tradičného podujatia. V dolnorakúskom mestečku St. PöltenSerj Tankian známy ako líder skupiny System of a Down, texaská alternatívna formácia Blue October či britská dance-punková skupina Klaxons.

Na Frequency sa počas tretieho augustového víkendu ukážu aj Deadmau5, The Drums a General Fiasco. Už skôr potvrdenými interpretmi sú Muse, Die Toten Hosen, Skunk Anansie, Massive Attack, NOFX, The Specials, Bad Religion, Thirty Seconds To Mars, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Hot Chip, Jan Delay, Zoot Woman, John Digweed, Mumford and Sons, White Lies alebo Billy Talent.

Na šiestich rôznych scénach sa predstaví vyše 70 kapiel a rôznych umelcov. Festival bude podobne ako minulý rok dômyselne rozdelený na Day Park a Night Park. Kým Day Park ponúkne koncerty rockových a alternatívnych interpretov, v Night Parku si na svoje prídu fanúšikovia tanečnej produkcie. Vstupenka na 10. ročník festivalu Frequency stojí v predpredaji v sieti Eventim 136,50 eura. Minulý rok navštívilo podľa štatistík usporiadateľov toto podujatie približne 1 000 Slovákov.

--
Zdroj: SITA
Foto: Daragh Mc Donagh - Myspace.com/serjtankian

Súvisiaci interpreti: Klaxons, Serj Tankian