Radi na Facebooku vyhľadávate zaujímavých ľudí a lákalo by vás spoznať ich aj osobne ale chcete sa vyhnúť trápnemu pozývaniu na kávu? Spoznajte svojich virtuálnych priateľov na I ♥ Facebook párty, ktorá našla svoje miesto v najlepšie zvukovo vybavenom a najnovšom klubovom priestore v centre Bratislavy - Majestic Music Clube.

Hlavným tromfom hudobnej časti tejto akcie bude výnimočné päťčlenné á capella zoskupenie Bauchklang (VocalGrooveProject). Členovia obľúbenej rakúskej skupiny namiesto hudobných nástrojov používajú len svoje hlasy, vďaka čomu sa im na každom koncerte darí poriadne rozvášniť davy ľudí. Okrem rakúskych hostí sa na pódiu v MMC predstaví aj obľúbená slovenská skupina Puding pani Elvisovej, DJi Vec, Junior a Dana Machajová (Urxin Sisters) z Prahy.

Na túto párty si so sebou môžete priniesť poster, ktorým prezradíte informácie o sebe či svojej práci. Pre účely prezentácie účastníkov vyhradili organizátori vyše 30 metrov štvorcových plochy. Na podujatí vystúpia skupiny a ľudia, ktorí sú taktiež fanúšikmi Facebooku.

Organizátori vyhlásili aj súťaž o 15 najvplyvnejších ľudí na slovenskom Facebooku. Víťazi sa stanú tvárou Facebook párty a originálne postery im k tejto príležitosti nafotí Rasťo Brezovský. Hlasovať o 15 najvplyvnejších ľudí na slovenskom Facebooku je možné na Facebooku, vo fanúšikovskej skupine "15 najvplyvnejších ľudí slovenského Facebooku". Viac informácií nájdete aj na www.facebook.com/TOP15.


Bauchklang - 'Barking News' official video


Bauchklang - 'Good You Do' live in Mumbai

Redakciu Hudba.sk informovala Alena Grešová z agentúry A-Media.

Súvisiaci interpreti: Puding Pani Elvisovej