Šesť mesiacov po výhre v súťaži Československá SuperStar má Martin Chodúr na konte okolo 150 účinkovaní na verejných podujatiach, tituly Český slavík 2009 v kategórii Objev roku, divácku cenu Žebřík 2009 v kategórii Zpěvák a Objev roku, a veľkú divácku cenu TýTý Objev roku 2009 a už onedlho sa na pultoch obchodov objaví jeho debutové CD!

Dňa 7. júna sa dostane na pulty predajní prvý album pod názvom Let´s Celebrate, tak ako rovnomenný hit, ktorý bol od konca apríla nasadený v československých rádiách.

Na albume dominuje v textoch téma lásky a okrem 10 piesní v angličtine je tam i česká skladba 'Vím jak to je', ktorú Martin predstavil po návrate z fotenia v Las Vegas v TV šou Let´s Dance a následne i na svojich vystúpeniach.

Album vznikal v Prahe v produkcii Daniela Hádla so skvelými hudobníkmi Oskarom Rózsom, Martinom Valihorom, Eugenom Vizvárym a Michalom Bugalom, pričom ho už onedlho vydá spoločnost Sony Music. Okrem cover verzie skladby 'Paparazzi' od Lady Gaga, sú hudba i texty Martinova autorská tvorba.

Tracklist albumu:

Let's Celebrate
Sleeping With An Angel
Forest
You Got Me
Save Just A Little For Me
Karla
Meaning
Vím jak to je
Who's Gonna Stop It Now
Paparazzi (Lady Gaga cover)
Things That Have Happened

Redakciu Hudba.sk informovala Alexandra Popovičová, PR manažérka Martina Chodúra.

--
Foto: Martinchodur.cz

Súvisiaci interpreti: Lady Gaga