Košická skupina JAprodukcia vyhrala v novembri 2009 súťaž Vytiahni svoj majk. Ich výhrou bola okrem vecných cien aj profesionálna nahrávka zo štúdia Zion5 a videoklip na vysokej úrovni, aký sa začínajúcim kapelám podarí nahrať len s podporou silného sponzora. Režisér z televízie musiq1 Braňo Kleberc videoklip dokončil a tu je výsledok.

JAprodukcia mala šťastie, v sedemtýždňovej súťaži sa dostala najďalej a následne porota (v zložení Opak s členmi A.M.O., spevák Robo Papp, tanečík a choreograf Milan Kereš a speváčka Misha) rozhodla o jej celkovom víťazstve.

"Pesnička Dávaj pozor vyhrala vďaka porote a nie vďaka náhode, ani klikaniu na internete fanúšikov alebo kamarátov kapely," povedal Opak, organizátor súťaže.

Spolu s JAprodukciou sa v skladbe a klipe aj predstaví. "Videl som priestor aj na svoj vokál, ukázal som to chalanom a povedali, že je to super, tak som im to nechal tam. Celé sme to dotiahli u mňa v štúdiu. Chalani to nahrali vcelku rýchlo, keďže to mali zmáknuté. A tak to má v štúdiu byť. Takže sú podľa mňa na dobrej ceste," dodáva Opak.


JAprodukcia - Dávaj pozor (feat. Opak)

Opak pripravuje súťaž Vytiahni svoj majk aj tento rok. "Chcel by som všetkým odkázať, že v tejto súťaži nemôžete nič stratiť, skôr získať. Kto vám pomôže v štúdiu, keď vás veľké vydavateľstvá nedotujú? Toto je jedinečná príležitosť ako si postaviť svoju novú kariéru so skúseným producentom v kvalitnom štúdiu a vynikajúcim výsledkom v podobe profesionálneho klipu," tvrdí.

Druhý ročník súťaže Vytiahni svoj majk odštartuje 13. septembra, viac informácií prinesieme onedlho.

Redakciu Hudba.sk informoval a fotografie z nakrúcania poskytol Milan Janáči alias Opak z AMO.