Siedmy ročník zimnej verzie festivalu Žákovic Open, ktorý sa uskutoční 8. decembra od 19:00 v bratislavských kluboch MMC a Randal, ponúkne na dvoch scénach desať účinkujúcich. Organizačný tím pripravil aj prekvapenie - All Stars Open Band, v ktorom sa stretne skupina kamarátov hrajúcich vo viacerých známych kapelách.

Za bicími sa v tejto superskupine predstaví Juraj Vitéz, bývalý člen Le Payaco a aktuálne bubeník v Slobodnej Európe, na base Yxo z Hexu, za klávesy sa postaví Veslo z Vetroplachu, na gitarách zahrajú Medveď z Pary a Tomky z Diega a Vetroplachu a kapelníkom bude Tomáš Sloboda, ktorý hrával v Le Payaco a v súčasnosti pôsobí vo formácii Sounds Like This. Zloženie formácie doplnia hostia. Ich mená, ako aj skladby, ktoré zahrajú, zverejní organizačný tím neskôr.

V klube MMC zahrajú okrem All Stars Open Bandu aj The Lovely Pimps, svoj pohľad na ska a disco predvedie Hudba z Marsu, z Česka príde Vypsaná fiXa a nový album prinesú Billy Barman, ktorí si pozvali aj moderného speváka Tomáša Hafnera. Randal bude hostiť FM_Stage. Návštevníkov a návštevníčky tu čaká alternatívna porcia v podobe skupín The Ills, The Swan Bride, Datasystem a Diego, do neskorých ranných hodín bude po skončení koncertov hrať DJka Biba z Rádia_FM.

Vstupenky stoja v predpredaji v sieti Ticketportal 12 eur, na mieste 15 eur.

Atmosféru letného Žákovic Open 2010 si môžete pripomenúť v našom fotoreporte.

Informácia pochádza z webovej stránky Ticketportal.sk.

--
Zdroj: SITA
Foto: Tatiana Bérešová - Hudba.sk