V novembri uplynie presne rok od otvorenia Nu Spirit Clubu, v súčasnosti jedného z najkvalitnejších multižánrových klubových priestorov v Bratislave. Bol to taktiež úspešný rok série drum&bassových nocí Drumatique Session, ktoré pravidelne prináša najstaršia dnb crew na Slovensku - Drumatique. Vízia týchto kluboviek bola od začiatku jasná: prinášať kvalitný a inovatívny zvuk súčasného drum&bassu, prezentovaný domácimi DJmi, zahraničnými headlinermi zvučných mien a tiež novými talentami svetovej scény. Čo na fanúšikov "bicích a basov" v Nu Spirit Clube v tomto roku ešte čaká, sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

Už v sobotu 30. októbra predstaví session mladého talentovaného producenta z Ruska, ktorý si hovori Enei (Critical, Med School, Hospital Records).


Enei - Slow Motion

Headlinerom novembrovej session bude anglický projekt Blu Mar Ten (Blu Mar Ten, Hospital Records, Shogun Audio). Jeden z troch členov tohto zoskupenia pôsobiaceho na scéne už viac ako 15 rokov - Chris Marigold - zahrá 20. novembra v Nu Spirit Clube Djský set.


Blu Mar Ten - If I Could Tell You


Blu Mar Ten - Above Words

Decembrová a teda posledná Drumatique Session v roku 2010 bude doslova vianočná. Vystúpi dvojica vychádzajúcich hviezd nielen drum&bassovej scény - DJ a producent Lenzman z Holandska a anglická vokalistka Riya (Metalheadz, C.I.A., Shogun Audio, Soul:R). Spojenie progresívnych beatov a živého vystúpenia talentovanej speváčky predvedú v Nu Spirit Clube 18. decembra.


Lenzman feat. Riya - Open Page

Podrobné informácie o každej pripravovanej session nájdete na Facebook stránke Drumatique - www.facebook.com/drumatique.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Martin Mikloš alias Svetlux z Drumatique crew.

--
Foto: Myspace.com/blumarten (1,2), Myspace.com/riyamusicpage (3,4)