Spolupráca Roba Opatovského s mladou českou speváčkou Monikou Bagárovou sa neobmedzila len na nahratie duetu Prší. Pripravujú aj spoločný vianočný koncert. Ten sa uskutoční 12. decembra v Dome kultúry v bratislavskej Dúbravke.

Návštevníci koncertu si budú môcť vychutnať nielen výber najväčších Robových hitov za takmer 15 rokov jeho speváckej kariéry, ale aj nové sólové piesne Moniky Bagárovej.
"Keďže však ide o vianočný koncert, chýbať nebudú predovšetkým moje najznámejšie vianočné skladby – Čas sviečok, Dieťa spí, Prvé Vianoce a Vianočná pošta," vysvetľuje Robo Opatovský. Na koncerte v jeho podaní však zaznejú aj tradičné vianočné štandardy. "Mám k ním veľmi blízko a vždy som túžil spievať hity ako White Christmas, Jingle Bells alebo Christmas song."

Opatovský s Bagárovou si zaspievajú aj spoločnú skladbu Prší, nie je dokonca vylúčené, že Monika nahradí niektorú z Robových partneriek v jeho vianočných skladbách – Čas sviečok totiž pôvodne naspieval s Janou Kirschner a Prvé Vianoce s Beátou Dubasovou.

Vianočný koncert Roba Opatovského a Moniky Bagárovej sa uskutoční 12. decembra o 18.00 v Dome kultúry v bratislavskej Dúbravke. "Generálku" majú naplánovanú na 28. novembra v Dome kultúry v Zohore pri Bratislave.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Eva Bacigalová, manažérka Roba Opatovského.

Súvisiaci interpreti: Beáta Dubasová, Jana Kirschner, Robo Opatovský