Už túto sobotu 20. novembra sa v banskobystrickom Kine Hviezda uskutoční prvý z troch putovných hudobných festivalov punkovo – alternatívneho zamerania pod spoločným názvom Chochmes. Banskobystrický chochmes 2010 privíta šesť kapiel, ktoré sú špičkou vo svojich žánroch: Zóna A, Slobodná Európa, Chiki Liki Tu-a, Živé kvety, Vrbovskí víťazi a miestna formácia JB.

Z technicko-prevádzkových dôvodov sa Banskobystrický chochmes presúva z pôvodne avizovaného ECC (bývalého Domu kultúry) do Kina Hviezda. Všetky zakúpené vstupenky s pôvodne uvedeným miestom konania festivalu ostávajú samozrejme v platnosti a ich majiteľom umožňujú vstup na akciu do Kina Hviezda. Brány podujatia sa otvoria o 18:00, samotný koncertný program začne o 19tej hodine a skončí o šesť hodín neskôr. Po akcii bude do skorých ranných hodín nasledovať afterparty v blízkom Klube 77.

Vstupenky na akciu sú stále k dispozícii vo všetkých fyzických pobočkách spoločnosti Ticketportal na Slovensku a na webe Ticketportal.sk a to až do začiatku konania akcie, teda do soboty 18:00. Potom bude možné zakúpiť vstupenky v cene 9 € už len na mieste.

Ďalší chochmes sa uskutoční v sobotu 11. decembra v trenčianskom Piano clube a záverečný Bratislavský chochmes 2010 prebehne v sobotu 18. decembra v Majestic Music Clube (MMC). Všetky ďalšie podrobnosti je možné nájsť na oficiálnej stránke www.chochmes.sk.

Redakciu Hudba.sk informoval Roman Fecko z RF Music Agency.

--
Foto: Magdaléna Vinterová - Hudba.sk