Populárna speváčka Zuzana Smatanová zverejnila termíny náhradných vystúpení v štyroch slovenských mestách, ktoré musela preložiť pre zápal hrtana. V Košiciach sa päťnásobná držiteľka ocenenia Slávik ukáže v stredu 8. decembra, v nedeľu 12. decembra vystúpi v Michalovciach, v pondelok 13. decembra v Bardejove a v stredu 15. decembra v Banskej Bystrici. Všetky ostatné plánované koncerty ostávajú bezo zmien. Kompletný zoznam termínov nájdete na stránke o turné.

Gemini JOJ tour Zuzany Smatanovej teda odštartuje v nedeľu 28. novembra v Púchove. Turné bude pokračovať v Bratislave (2. decembra), Martine (3. decembra), Poprade (4. decembra) a v ďalších spomenutých mestách. Speváčka na ňom predstaví svoj aktuálny album Gemini (2009), ale samozrejme aj staršiu tvorbu. Bude to pre ňu prvá šnúra týchto rozmerov po troch rokoch. Vôbec po prvý raz sa Smatanová predstaví aj ako klaviristka.

Rodáčka z obce Súľov-Hradná sľubuje na turné novú vizuálnu šou so svojimi videoklipmi, pričom okrem najväčších hitov zaznejú aj menej známe kúsky. "Budú tam špeciálne vyrobené projekcie, napríklad na pesničku Stačí si priať, taktiež zábery z pódia," uviedla v októbrovom rozhovore pre agentúru SITA Smatanová. Ako hostia na koncertoch vystúpia Peter Cmorik, Adam Ďurica a Bystrík. Prvý menovaný si so speváčkou zaspieva dueto Čo má prísť, príde. Trojica hudobníkov ukázala minulý týždeň veľkú dávku kolegiality na nevydarenom štarte v Michalovciach, keď Zuzane na zvukovej skúške pre zápal hrtana odišiel hlas. Zadarmo totiž pre divákov napriek nedobrovoľnému odstúpeniu hlavnej hviezdy odohrali svoje koncerty. Michalovčania si ich budú môcť v decembri užiť ešte raz, ale už aj so Smatanovou.

Zakúpené lístky na zrušené koncerty ostávajú v platnosti aj na nové termíny.

Agentúru SITA a Hudba.s kinformovala za speváčku Silvia Turnerová.

--
Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk