December už dávno nie je mesiacom pokoja a mieru - do Bratislavy a Prahy sa totižto chystá rapový "Satan" Necro. Po minuloročných vystúpeniach v Lucerně a na Hip Hop Kempe prichádza, údajne najbrutálnejší raper planéty, predstaviť svoj nový album DIE! už 8. decembra v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Nekorunovaný vládca tzv. death rapu, a súčasne hudobný producent, vystupuje pod pseudonymom Necro od roku 1988. Vlastným menom Ron Raphael Braunstein sa narodil v Brooklyne, kde si prešiel detstvom plným drog a násilia. Prvé skladby začal tvoriť už počiatkom deväťdesiatych rokov.

Vo veršoch pretkaných násilím, pornom a krvou, však bola Nercova budúcnosť na rapovej scéne dláždená niekoľkými nekonformnými albumami.

V súčasnosti sa zameriava najmä na producentskú činnosť vo vlastnom labeli Psycho+Logical-Records a príležitostnými sólovými vystúpeniami. Podľa vlastných slov si svojho obchodného ducha vycibril už v detstve - pri predaji drog...


Necro - The Pre-Fix For Death

Vstupenky na pražský (07.12. - Matrix) i bratislavský (08.12. - Nu Spirit Club) koncert je možné zakúpiť v sieťach Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Karlík z Obscure Promotion.