Multikultúrny festival Sázavafest zajtra (1.12.) odštartuje predpredaj vstupeniek na pripravovaný jedenásty ročník, ktorý sa rovnako ako po minulé roky uskutoční v prvý augustový týždeň - 4. až 7. augusta 2011. Predaj vstupeniek štartuje v sieti Ticketpro a pre prvých 200 zákazníkov bude cena 650,- Kč vrátane poplatkov. S ohľadom na veľké množstvo slovenských návštevníkov usporiadatelia tento rok po prvýkrát zaviedli možnosť kúpy lístkov na slovenských pobočkách siete Ticketpro alebo online na Eticketpro.sk. Základná cena vstupenky v eurách je 20 Eur.

Okrem toho bude v areáli Sázavafestu tzv. "Euro zóna", v ktorej budú môcť Slováci pohodlne nakupovať bez nutnosti zámeny českých korún v zmenárňach.

Ešte pred letom sa uskutoční Jarný Sázavafest, ktorý sa bude konať 2. apríla v Prahe. Zahrá na ňom napr. pesničkár Tomáš Klus, ktorý nedávno predskakoval Joeovi Cockerovi. Na pódiu sa objaví aj Roman Holý s Matějom Ruppertom, ktorí predstavia svoj nový projekt Neruda. Účasť potvrdili aj Charlie Straight, ocenení v tohtoročných anketách Anděl a MTV Europe Music Awards.

Redakciu Hudba.sk informovala a fotografiu poskytla Katarína Straková z Madree Promotion. Viac na oficiálnom webe Sazavafest.cz.