Barbadoská speváčka Rihanna sa v rámci svojho pripravovaného turné k novému albumu Loud (2010) predstaví 7. decembra v pražskej O2 arene. Turné odštartuje 28. septembra v severoírskom Belfaste, vystúpi aj v Írsku, Škótsku, Anglicku, Francúzsku, Nemecku alebo Holandsku. Päť dní pred začiatkom turné sa speváčka predstaví v Brazílii na festivale Rock In Rio. Vo februári a marci ju však ešte čaká austrálska časť Last Girl on Earth Tour.

Album Loud vyšiel necelý rok po nahrávke Rated R (2009), na ktorej sa Rihanna v niektorých textoch vyrovnávala so sklamaním z medializovaného vzťahu s Chrisom Brownom. Tento album jej pomohol hudobne dozrieť a hoci sa na novinke vrátila k neosobnej hitovej produkcii, je na ňom ako speváčka presvedčivejšia ako na začiatku svojej kariéry. Podľa kritikov sa to prejavilo aj na jej živých vystúpeniach, v ktorých srší temperamentom.

Vstupenky na jej pražský koncert sa dostanú do predpredaja od 14. februára, pričom ich cena bude od 990 do 1690 českých korún (v prepočte približne 40 až 69 eur).


Rihanna feat. Drake - What's My Name? (z albumu Loud, 2010)


Rihanna - S&M (z albumu Loud, 2010)


Rihanna - Rude Boy (z albumu Rated R, 2009)

Informáciu zverejnila webová stránka iDNES.cz.

--
Zdroj: SITA, pm
Foto: Rihannaphotos.org

Súvisiaci interpreti: Rihanna