Americká hip-hopová skupina Atmosphere predstavila tracklist svojho v poradí šiesteho štúdiového albumu s názvom The Family Sign, ktorý vyjde 12. apríla prostredníctvom jej vlastného vydavateľstva Rhymesayers Entertainment.

Na nahrávke dua Slug a Ant sa bude nachádzať celkovo 14 skladieb, na ktorých sa nepredstavia žiadni hostia. O produkciu všetkých skladieb sa postaral Ant, pričom hudobne sa na albume podieľali aj klávesák Erick Anderson a gitarista Nate Collis.

Skupina Atmosphere vznikla v roku 1993 v Minneapolise, pričom spočiatku ju okrem Sluga a Anta tvoril aj raper Spawn. Ten však po vydaní debutového albumu Overcast! (1997) formáciu opustil. Po tomto albume Atmosphere vydali ďalšie štyri štúdiovky, konkrétne God Loves Ugly (2002), Seven's Travels (2003) a ďalšie.

Okrem klasických albumov majú na svojom konte aj deväť EP, posledným z nich je To All My Friends, Blood Makes The Blade Holy (2010). Slug navyše nahral a vydal tri albumy s kalifornským raperom Mursom pod spoločným názvom Felt.

Tracklist albumu Atmosphere - The Family Sign:
01. My Key
02. The Last to Say
03. Became
04. Just For Show
05. She’s Enough
06. Bad Bad Daddy
07. Millenium Dodo
08. Who I’ll Never Be
09. I Don’t Need Brighter Days
10. Ain’t Nobody
11. Your Name Here
12. If You Can Save Me Now
13. Something So
14. My Notes

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/atmosphere

Súvisiaci interpreti: Atmosphere