Americký rapper Eminem v pondelok ako tretí interpret na svete prekonal hranicu jednej miliardy pozretí na YouTube. Informovala o tom webová stránka Famecount.com, ktorá sledovanosť videí na YouTube monitoruje. Do štatistík pritom zarátala len videoklipy na jeho oficiálnom kanáli EminemVEVO.

Najpozeranejším videoklipom Eminema je skladba Love The Way You Lie s hosťujúcou Rihannou, s ktorou zaznamenal takmer 292 miliónov pozretí. Za ním nasleduje singel Not Afraid s vyše 202 miliónmi pozretí.

Napríklad skladba Beautiful má doteraz viac ako 74 miliónov pozretí a nový singel No Love s rapujúcim Lil Wayneom už viac ako 46 miliónov pozretí. Jednu miliardu na YouTube prekonali okrem pred časom aj Justin Bieber a americká hviezda Lady Gaga.

Už o niekoľko dní sa k tejto trojici môže pridať barbadoská speváčka Rihanna, ktorá má v súčasnosti na konte viac ako 978 miliónov pozretí videoklipov na jej oficiálnom kanáli RihannaVEVO. Ďalšou v poradí je kolumbijská speváčka Shakira, ktorá však ešte neprekonala ani hranicu 700 miliónov.


Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna



Eminem - Not Afraid

Zdroj: SITA
Foto: Eminem.com