Američan Justin Timberlake, ktorý v posledných rokoch uprednostňoval pred kariérou speváka účinkovanie vo filmoch, sa pravdepodobne v lete vráti do nahrávacieho štúdia. Načrtol to v nedeľu v rozhovore pre E! Online. "Myslím si, že v lete strávim nejaký čas v štúdiu," povedal 30-ročný Timberlake. Spevák a tanečník sa s vlastnou hudobnou tvorbou naposledy prezentoval v roku 2006, kedy vyšiel jeho druhý sólový album FutureSex/LoveSounds s hitmi ako SexyBack, My Love či What Goes Around... Comes Around.

Aj keď sa ako odvtedy hosť objavil v rôznych piesňach (4 Minutes od Madonny alebo Dead and Gone od T.I.), čoraz viac sa začal pohybovať vo filmovom priemysle. Zahral si v snímkach Guru lásky (2008), The Open Road (2009) alebo Sociálna sieť (2010).

Tento rok sú naplánované premiéry jeho ďalších štyroch filmov - Friends with Benefits, Bad Teacher, Lay the Favorite a Now. Pri nakrúcaní posledného menovaného si nedávno poranil lýtko. Podľa vlastných slov si však po aktuálnych filmových projektoch dá od filmu prestávku. "Na žiadne ďalšie snímky ma nikto nenajal, tak asi najmem sám seba na hudbu," vtipkoval Timberlake. Spevák hneď naznačil, že by na novom albume chcel spolupracovať s kanadským raperom Drakeom.

Informáciu zverejnila webová stránka billboard.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/justintimberlake

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake