Americký raper Ja Rule vydá nový štúdiový album s názvom The Renaissance Project v utorok 7. júna, len jeden deň predtým, než pôjde za ilegálnu držbu zbrane za mreže. Hip-hopový hudobník o tom informoval prostredníctvom Twitteru. Nahrávku vydá prostredníctvom svojho vydavateľstva Mpire, album bude distribuovať spoločnosť Fontana Distribution.

Tridsaťpäťročný hudobník a herec, ktorý si zahral vo filme Rýchlo a zbesilo (2001), si 8. júna vypočuje verdikt v prípade ilegálnej držby zbrane a po formálnom vynesení rozsudku zrejme ihneď nastúpi do výkonu trestu, pričom vo väzení by mal stráviť až dva roky. Ja Rule 13. decembra súhlasil s týmto trestom po tom, čo sa priznal k trestnému činu, na ktorý mu prišli v júli 2007 v New Yorku. Rapera s vlastným menom Jeff Atkins vtedy zatkli na West End Avenue.

Polícia uviedla, že bol v luxusnom aute značky Maybach, ktoré išlo príliš rýchlo. Policajti vozidlo zastavili a v jeho dverách našli poloautomatickú zbraň. Následne zatkli jeho pasažierov - Atkinsa, vodiča a ďalšieho muža.

Informáciu zverejnila webová stránka allhiphop.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Jarule.net

Súvisiaci interpreti: Ja Rule