Hokejová horúčka na Slovensku stúpa a s ňou graduje aj vydavateľská komédia s hokejovými hymnami v hlavnej úlohe. Najprv prišla oficiálna hymna MS v ľadovom hokeji 2011 od Kristíny, po nej nasledovala nová oficiálna hymna slovenského tímu v podaní skupiny Gladiator. Obe na trh uviedlo vydavateľstvo Universal za výraznej mediálnej podpory Fun rádia.

Ani jedna zo skladieb však fanúšikov príliš nepresvedčila a tak z celej situácie zrejme najviac vyťaží konkurencia. Sony Music prináša reedíciu maxisingla z roku 2004 so známym hokejovým hitom Nech bože dá v šiestich verziách.

"Svetový šampionát začína už o pár týždňov a slovenská hokejová verejnosť sa teší predovšetkým na výkony nášho mužstva. Po minulé roky jej k fandeniu pomáhala najznámejšia hokejová skladba Nech bože dá. Už budúci pondelok (4.4.) sa v obchodoch objaví singlový CD nosič práve s touto najobľúbenejšou hokejovou skladbou slovenských hokejových fanúšikov," uvádza sa v tlačovej správe vydavateľstva.

Okrem klasickej rádiovej verzie je na CD, ktoré pôvodne vyšlo v roku 2004, napríklad aj karaoke, unplugged alebo live verzia – spolu šesť rôznych podôb populárnej skladby.

CD Nech bože dá (my na to máme...)

Nech bože dá - radio edit
Nech bože dá - unplugged
Nech bože dá - live
Nech bože dá - halfkaraoke
Nech bože dá - karaoke
Nech bože dá - dance remix

Hudba: Michal Mikláš, Vilo Chudý
Text: Viktor Mikláš
Spev: R.A.D.O. Moznich

Redakciu Hudba.sk informovala Lenka Slaná z vydavateľstva Sony Music.