Na českom festivale Rock for People sa predstaví aj americká kapela Paramore. Na svojej oficiálnej webstránke to oznámili organizátori podujatia, ktorého 17. ročník sa uskutoční od 2. do 5. júla opäť vo Festivalparku pri Hradci Králové. Trojčlenná skupina z Tennessee odohrá svoj koncert 3. júla, pričom by mala predstaviť aj nové skladby, ktoré momentálne nahráva v Los Angeles. Paramore sa v Českej republike predstavia vôbec po prvý raz a tento koncert bude zároveň začiatkom ich európskeho miniturné, počas ktorého absolvujú šesť vystúpení.

Už skôr potvrdenými vystupujúcimi na Rock for People 2011 sú berlínska punk-rocková skupina Beatsteaks, mexická kapela Molotov, rockeri The Levellers z anglického Brightonu, hip-hopový projekt Mikea Skinnera The Streets, americká kapela The Like a britská alternatívna formácia The Wombats.

Predpredaj vstupeniek na Rock for People prebieha na webstránke ticketsforpeople.cz. V súčasnosti stojí permanentka na festival 1450 českých korún (v prepočte 59,15 eura), na mieste sa bude dať kúpiť za 1800 českých korún (približne 73,43 eura). V roku 2010 boli najväčšími hviezdami akcie Muse, The Prodigy, Editors, Morcheeba, Billy Talent, NOFX, Skunk Anansie či The Subways. Podujatie Rock for People triumfovalo na 1. ročníku českých Hudobných festivalových cien, keď získalo ocenenie v kategórii Najlepší tohtoročný festival.

--
Zdroj: SITA
Foto: Paramore.net