Jeden z najprestížnejších letných hudobných festivalov v Európe - rakúsky FM4 Frequency - ponúka azda najsilnejší program vo svojej histórii. V termíne 18. až 20. augusta sa v areáli Green Park neďaleko mestečka St. Pölten predstavia interpreti ako Foo Fighters, Seeed, Chemical Brothers, Kasabian, Kaiser Chiefs, Rise Against, Beady Eye, Interpol, The National, Good Charlotte, Hurts alebo čerstvé hudobné objavy Jamie Woon a The Vaccines.

Celkovo festival počas troch dní ponúkne na siedmich scénach vystúpenia viac ako 100 hudobných skupín. Areál bude podobne ako v minulých rokoch rozdelený na Day Park a Night Park. Kým denná zóna ponúka koncerty rockových a alternatívnych interpretov, v Night Parku si na svoje prídu fanúšikovia tanečnej produkcie. Organizátori pripravili vystúpenia DJov a elektronických projektov ako A-Trak, Boys Noize, Nero, Moonbootica či Busy P.

Vstupenky na FM4 Frequency sa dajú kúpiť v sieti Eventim. Klasická permanentka na festival stojí v predpredaji 136 eur, VIP permanentka je za cenu 219 eur.


Foo Figters - All My Life (live - Wembley, 2008)


Jamie Woon - Spirits (live)

Program FM4 Frequency (k 7. 4. 2011):

Daypark:


Foo Fighters, Seeed, The Chemical Brothers, Kasabian, Rise Against, The Kooks, Deichkind, Beady Eye, Interpol, The National, Hurts, Dropkick Murphys, Kaiser Chiefs, Good Charlotte, Panic! At The Disco, Apocalyptica, Two Door Cinema Club, Friendly Fires, Stereo Mc's, K's Choice, Nneka, Crystal Fighters, The Vaccines, Simple Plan, Mono & Nikitaman, Kele, Carl Barât, Hadouken!, Friska Viljor, The Bewitched Hands, Yodelice, Jochen Distelmeyer, Jamie Woon, The Hundred In The Hands, Fertig, Los!

Nightpark:
A-Trak, Boys Noize, Busy P, Nero, Moonbootica, Dumme Jungs, Camo & Krooked, The Sonic Cubes, Joyce Muniz, Crazy Sonic


Frequency 2010 - official video

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz za usporiadateľskú agentúru Skalar Entertainment. Viac na www.frequency.at a www.facebook.com/skalarmusic.