Holandský dídžej Armin van Buuren bude mať na svojom júnovom vystúpení v Bratislave atypické pódium s rozlohou 500 metrov štvorcových s niekoľkými výťahmi. Na šou, ktorá bude vôbec prvým hudobným podujatím na zrekonštruovanom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, sa predstaví aj Metropolitný Orchester Bratislava, zahraniční tanečníci pod taktovkou choreografa Kestutisa Baranauskasa, holandská hip-hopovo-rocková kapela a sedem ďalších vokalistov.

Vystúpenie osvetlí 250 rotačných svetiel a lasery s výkonom 124 Wattov. Návštevníci si budú môcť šou vychutnať aj prostredníctvom LED stien s rozlohou 200 metrov štvorcových. Celé predstavenie v rámci série Armin Only Mirage bude trvať 9 hodín. Bude to jediná šou v rámci tohto druhu v okruhu 600 kilometrov od Bratislavy.

Tridsaťštyriročný Armin Van Buuren je podľa ankety DJ Magazine už štyri roky za sebou najlepším dídžejom na svete. Svoje umenie predviedol vlani po prvý raz aj na Slovensku, keď v noci z 9. na 10. apríla vystúpil v bratislavskej Inchebe v rámci podujatia A State of Trance 450.

Vstupenky na jeho júnové predstavenie sa predávajú za 42,50 (Normal Zone) až 199 (Premium Zone) eur. Vstup na akciu budú mať iba osoby staršie ako 16 rokov.