Raperka Nicki Minaj bude sprevádzať speváčku Britney Spears na jej pripravovanom severoamerickom turné k novému albumu Femme Fatale. V utorok to oznámili predstavitelia promotérskej spoločnosti Live Nation, ktorí tak ukončili niekoľko týždňov trvajúce špekulácie o hosťujúcich interpretoch na spomínanom turné.

Minaj nahradí na koncertnej šnúre španielskeho popového speváka Enriqueho Iglesiasa, ktorý odmietol účasť na turné len niekoľko hodín po tom, ako ho sama Spears potvrdila v talkšou televízie ABC Good Morning America.

Okrem 26-ročnej rodáčky z Trinidadu a Tobaga sa na turné zúčastnia aj americká elektro-popová skupina Jessie and the Toy Boys a austrálska sesterská dvojica The Nervo Twins.

Na koncertnej šnúre 29-ročná Britney Spears predstaví siedmy štúdiový album Femme Fatale (2011), z ktorého zatiaľ vzišli single Hold It Against Me a Till the World Ends. Hviezda je naň podľa vlastných slov veľmi hrdá a nazvala ho svojou "doteraz najlepšou prácou v živote".

Britney Spears sa na celom svete preslávila už po vydaní albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000), po ktorej ju v médiách začali prezývať popová princezná. Ako prvé dva, tak aj väčšina jej ostatných albumov Britney (2001), In the Zone (2003) a Circus (2008) zabodovali na prvom mieste amerického albumového rebríčka Billboard 200. Jedinou výnimkou bola štúdiovka Blackout (2007), ktorej maximom bola druhá priečka. Jej súkromný život napĺňal titulné strany bulvárnych médií, má za sebou rozvod, boj o opatrovníctvo dvoch detí i niekoľkotýždňovú odvykaciu liečbu.

Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, sa vo februári dostala na prvé miesto v americkom albumovom rebríčku Billboard 200 s debutovou štúdiovkou Pink Friday (2010), ktorá sa na trh dostala už 22. novembra.


Nicki Minaj feat. Drake - Moment 4 Life

--
Zdroj: SITA
Foto: Mypinkfriday.com