Americká elektro-popová formácia LMFAO sa so singlom Party Rock Anthem dostala na čelo britského singlového rebríčka. Dvojčlenná skupina z Los Angeles tak odsunula na druhú priečku minulotýždňovú jednotku On The Floor speváčky Jennifer Lopez, v ktorej hosťuje raper Pitbull.

Z piatej priečky na tretiu postúpili Katy Perry a Kanye West s hitom E.T. a z deviatky na štvorku raper Snoop Dogg so skladbou Sweat, v ktorej hosťuje David Guetta. Prvú päťku uzatvára formácia Black Eyed Peas s piesňou Just Can't Get Enough, ktorej patrilo minulý týždeň štvrté miesto.

Do prvej desiatky sa nedostala žiadna novinka, najvyššie sa podarilo umiestniť speváčke Lady Gaga s jej novým singlom Judas, ktorý sa nachádza na 14. priečke.

Na túto priečku sa pritom novinka Lady Gaga dostala len za necelé dva dni predaja. Singel totiž v piatok unikol na verejnosť, na čo ho urýchlene zverejnili v internetovom obchode iTunes. Očakáva sa, že tento týždeň sa dostane na čelo amerického singlového rebríčka Billboard Hot 100.


LMFAO - Party Rock Anthem (feat. Lauren Bennett, GoonRock)

Britský rebríček singlov (10. apríla 2011 - 16. apríla 2011):

1. LMFAO - Party Rock Anthem
2. Jennifer Lopez featuring Pittbul - On The Floor
3. Katy Perry featuring Kanye West - E.T.
4. Snoop Dogg featuring David Guetta - Sweat
5. Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough
6. Adele - Someone Like You
7. Rihanna - S&M
8. Chris Brown featuring Benny Benassi - Beautiful People
9. Mann featuring 50 Cent - Buzzin
10. Nicole Scherzinger - Don't Hold You Breath

Informáciu zverejnila webová stránka Theofficialcharts.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/lmfao