Jedným z mála tohtoročných letných festivalov, na ktorých sa toto leto predstaví obľúbená pop-rocková skupina Para, bude Summerbeach Rudava 2011, ktorý sa uskutoční v dňoch 24. až 26. júna v areáli Autocamping Rudava pri Malých Levároch. Para je miláčikom rudavského publika - s výnimkou ročnej prestávky (2009) koncertuje na najväčšom slovenskom hudobno-športovom podujatí každoročne už od roku 2002.

Festival Summerbeach Rudava je známy aj svojim krásnym okolím a ľahkou dostupnosťou z rôznych kútov Slovenska. Tento rok organizátori avizujú obmedzenú kapacitu na cca. 5 tisíc ľudí denne, pričom sa okrem kapiel (Karpina, Chiki Liki Tu-a, Nocadeň, Hex, Vypsaná fiXa, Hudba z Marsu...) a ich fanúšikov očakáva aj účasť asi 800 aktívnych i pasívnych športovcov v turnajoch v plážovom volejbale, plážovom futbale, vodnom póle či paintballe.

Trojdňovú permanentku na jubilejný 15. ročník festivalu na Záhorí si môžete stále kúpiť v predpredajných miestach siete Eventim.sk v cene od 11,90 EUR. Organizátori však upozorňujú, že v predaji je aktuálne len 2000 lístkov.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Pavol Matok z Victor Perez Media. Viac informácií o festivale a programe nájdete na www.rudava.sk.