Nadupané rytmy srbského zoskupenia Boban i Marko Markovič Orkestar, hip-hoperi Moja reč a H16, legendárne britské elektronické duo Slam, či domáce koncertné hviezdy ako Polemic, Puding Pani Elvisovej, Billy Barman alebo Hex... to všetko uvidia fanúšikovia na troch pódiách najväčšej párty v Košiciach v piatok 10. júna. T-Mobile Music City v metropole východu navyše ponúka šancu pre všetkých ľudí skúsiť šťastie a vyhrať 1500 €.

Po tohtoročných klubovkách pod hlavičkou Club Edition v Trenčíne, Prievidzi a Spišskej Novej Vsi sa akcia T-Mobile Music City opäť presúva na veľké pódiá. V Košiciach bude program plný domácich i zahraničných hviezd tradične rozdelený podľa štýlov do troch open-air pódií: Main Stage (pop/rock) na Hlavnej ulici a Hip-Hop Stage a Dance Stage na kúpalisku Ryba. Lístky zháňať netreba, celá akcia je už tradične zadarmo!

Šou na Main Stage začína nováčikmi na Music City, kapelou Billy Barman, a vyvrcholí vystúpením známeho orchestra Bobana a Marka Markoviča. Živelnosť srbskej muziky dokáže dostať do varu publikum už po prvých tónoch. Presvedčiť sa o tom mohli fanúšikovia z rôznych kútov Slovenska už niekoľkokrát, no na východe krajiny sa hviezdy balkánskej hudby v júni predstavia po prvýkrát.

Hip-hopové pódium bude hostiť sedem formácií, od domácich raperov Stanica Projekt cez obľúbené duo Haf a Beyuz, Vec a Zverina, až po bratislavskú "Há jedna šestku" a Moju Reč z Handlovej. Po nich sa na Kúpalisku Ryba Anička začne tanečná party s hviezdami domácej elektronickej scény ako sú Toky, Loktibrada či Haberland. Zlatým klincom na Dance Stage bude vystúpenie legendárneho škótskeho dua Slam.

T-Mobile Music City pozýva na najväčšiu akciu začiatku festivalovej sezóny v Košiciach, ale videopozvánku tentokrát musíte urobiť vy. Talentovaného tvorcu čaká honorár 1500 eur! Všetko o súťaži nájdete na T-musiccity.sk.

Main Stage
(Hlavná ulica, Immaculata)
17:00 Billy Barman
18:00 Puding Pani Elvisovej
19:00 Hex
20:00 Polemic
21:00 Boban and Marko Markovic Orchestra (SRB)

Hip-Hop Stage
(Kúpalisko Ryba Anička)
17:00 Stanica Projekt
17:45 Dramatikz
18:30 DNA & Bacil
19:15 Haf & Beyuz
20:00 Vec a Zverina
20:45 H16
21:00 Moja Reč

Dance Stage
(Kúpalisko Ryba Anička)
22:00 Glaubic & Haberland
24:00 Slam (UK)
01:30 Toky & Loktibrada
03:00 Drahosh & Bennito

--
Zdroj: PR
Foto: archív