Slovenskí dídžeji L Plus, Lixx a Michael Kelso sú ďalšími potvrdenými interpretmi 2. ročníka Easthetic festivalu na Zemplínskej šírave. Organizátori o tom v pondelok večer informovali prostredníctvom svojej oficiálnej stránky na sociálnej sieti Facebook. Na podujatí, ktoré sa bude konať 5. a 6. augusta, vystúpia spomenutí dídžeji na konci piatkového, respektíve sobotňajšieho programu.

Už skôr sú pre aktuálny ročník Eastheticu potvrdené kapely Para, Vidiek, Kamp!, The Uniques, Midi Lidi, Ink Midget & Pjoni, Steaming Satellites, Hudba z Marsu a Vetroplach. Easthetic festival sa bude konať rovnako ako vlani v stredisku Hôrka, približne 10 kilometrov od Michaloviec. Priestor na ňom znovu dostanú nielen hudobníci, ale široké spektrum umelcov. Návštevníci sa dočkajú napríklad divadiel, filmových projekcií či streetartu.

Permanentky na festival sú dostupné v sieti Ticketportal. Cena dvojdňovej vstupenky je 9,90 eura, pričom táto suma platí do 15. mája. Po tomto termíne sa cena permanentky zvýši na 12 eur.

--
Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk (ilustračné foto - Nôze na Eastheticu 2010)